Jetit

Muokkaa "Jetit"

Seadoo Spark Trixx 2 Up

Vesijetinvuokraus

Vuokraamme vesijettejä aina kätevästi kaksi kerrallaan, suosittelemme varaamaan jetin sähköpostitse tai puhelimitse vähintään muutamaa päivää etukäteen. Maksu luovutuksen yhteydessä kortilla, vältämme käteistä. Heinäkuun viikonlopuista perimme etukäteen varausmaksun 100€/jetti.

Varaukset sähköpostilla osoitteeseen sales(at)wekkulitwekottimet.fi

Jetin vuokrauksen voit myös maksaa kokonaan tai osittain Edenredin, E-Passin tai Smartumin liikunta-ja kulttuuri eduilla!

Hinnat sisältävät trailerin (kahdelle jetille) tai vaihtoehtoisesti jetit voidaan luovuttaa vesille laskettuna Porvoon Jokirannasta tai Haikkoosta. Muistathan mainita miten haluat jettisi vuokrata. Kalustomme koostuu tällä hetkellä kaksipaikkaisista Seadoo Spark Trixx vesijeteistä. Kaikki jettimme ovat varustettu Seadoon IBR jarrutus ja peruutus järjestelmällä, mikä mahdollistaa vesijetin helpon ja turvallisen käsiteltävyyden. Lisäksi Trixxeissä on laajennetun alueen trimmausjärjestelmä, joka mahdollistaa helpon ja hauskan temppuilun jeteillä.

Hinnat eivät sisällä polttoainetta, jetin palautus täydellä tankilla (98 tai e5, tankin vetoisuus noin 30L) tai vaihtoehtoisesti 3€/L. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24%

Hinnasto

Kaksi jettiä (Seadoo Spark Trixx 2up IBR):

1vrk (arkisin) – 490€

Viikonloppu (pe-su) – 950€

Viikko – 1450€

Lisäpäivät(ma-to) +130€/jetti

Märkäpuku + 10 € kpl/vuokrauskerta, rajoitettu määrä kokoja saatavilla

Donitsi & pumppu +20€